Maak kennis met Ivo Dietz

Medewerker That's Lease maak kennis met Ivo

Via deze weg stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Ivo Dietz, 46 jaar en ik ben geboren in Warmond. Momenteel woon ik in Oegstgeest met mijn vrouw (Joosje) en twee kinderen (Wout & Tess) In mijn vrije tijd sport ik geregeld. Ik zit graag op een fiets en doe dat redelijk fanatiek. Elk jaar stel ik mijzelf een persoonlijk doel. Voor 2022 staat mijn deelname aan ‘the Ride’ op het programma. De uitdaging is om in acht etappes van Frankrijk (Ventoux) naar Nederland (Cauberg) terug te fietsen.  Ik maak ook graag tijd voor gezelligheid. Ik vind het leuk om lekker uit eten te gaan met vrienden en familie.

Mijn gehele carrière ben ik al actief in de automotive sector, waarvan de laatste 7 jaar in de autoleasebranche. Sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam bij That’s Lease.

Voordat ik bij That’s Lease kwam werken trok het bedrijf al mijn aandacht. Als buitenstaander ontving ik veel positieve signalen. Daar doen ze iets goed, dacht ik. Uiteindelijk maken de mensen het verschil. Een prettige werkomgeving met leuke collega’s zijn voor mij een basisvereiste om ergens met plezier te werken. Dan helpt het wanneer je je aanstaande collega’s al kent. Henk (Griffioen) kende ik al via ondernemersverenigingen waar ik hem in 2010 voor het eerst sprak. Met Paul (Rurup) werkte ik al eerder plezierig samen bij een andere werkgever. Ook na die tijd heeft dat contact altijd standgehouden. Toen ik zag hoe erg Paul het naar zijn zin had bij That’s Lease, werkte dat ook door op mij.

Bij That’s Lease ben ik werkzaam als senior-leaseconsultant. In deze rol is het belangrijk om te weten wat de ondernemer drijft, maar ook wat de eventuele belemmeringen zijn. Verplaatsen in de klant en dan een goed advies uitbrengen, dat is de rol waar ik me lekker bij voel. Ik bouw graag aan langdurige relaties door transparant te communiceren.

Daarom ben ik zeer benieuwd naar jouw verhaal. Heb je tijd voor een kop koffie?

Je kan mij bereiken via: