Maak kennis met Mariëlle Elstgeest

Op 1 mei 2022 ben ik als Lease adviseur binnendienst gestart bij That’s Lease. Het was voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Zoekend naar welke uitdaging bij mij zou passen, werd ik gewezen op That’s Lease. De oprechte aandacht voor de klant, de korte lijnen en lokale betrokkenheid spraken mij direct aan.

Wie is Mariëlle Elstgeest? Ik ben 50 jaar, woon in Sassenheim en ben een trotse moeder van 2 zoons, de oudste is 20 en zijn jongere broer is 16 jaar. Als klein meisje wist ik zeker dat ik verpleegkundige wilde worden. Na een jaar HBO Verpleegkunde was ik erachter dat dit minder bij mij paste dan ik altijd dacht. Vervolgens heb ik ruim 30 jaar in diverse functies binnen het zakelijk domein bij de Rabobank gewerkt.

Het is geen nieuws dat er de afgelopen jaren veel veranderingen in de financiële wereld zijn geweest. Ik merkte dat ik het enthousiasme voor mijn werk kwijt aan het raken was. Op zoek dus naar antwoord op de vragen: wat vind ik leuk en waar word ik blij van? Het antwoord daarop had ik snel gevonden. Blij word ik van persoonlijk contact, het meedenken en het zoeken naar de beste oplossing met de klant.

Tijdens mijn eerste gesprek met Henk en Paul merkte ik direct hoe diep service en klantbeleving in het DNA van That’s Lease geworteld is. De bruisende energie en het klantenthousiasme waren duidelijk voelbaar. Als Lease adviseur binnendienst houd ik me bezig met alles rondom leasen, het uitbrengen van offertes en voorraadbeheer.

Ik kijk er naar uit je binnenkort een keer te ontmoeten! Je kan mij bereiken via: marielle@thatslease.nl

Hartelijke groet en tot ziens,
Mariëlle