Maak kennis met Sybert

Wie zijn de mensen achter That’s Lease? Vandaag stellen we Sybert graag aan u voor. Hij is inmiddels 3 jaar werkzaam bij That’s Lease op de afdeling operations. Sybert is autoliefhebber pur sang en was daarom meteen op zijn plek bij That’s Lease.

“Mijn hele leven ben ik al gek op auto’s geweest. Ik wissel dan ook wel vaak van auto. Inmiddels staat de teller op 28. Alle 28 met een ander verhaal.”

Ik ben een allrounder. Daarom vind ik dit werk ook zo leuk. Het ene moment lever ik auto’s af, vervolgens ben ik op kantoor onderhoudsaanvragen aan het afwerken om vervolgens met mijn collega Dennis te sparren over de beste strategie voor het aanstaande winterbanden seizoen.

Mijn dag begin ik het liefste vroeg. Dan maak ik altijd mijn vaste rondje en drink een kopje koffie. Hierna komt Dennis meestal ook binnen en bespreken we alle lopende zaken, zoals reparatieafspraken en aankomende afleveringen of innames. Daarna start de dag echt en komen de eerste telefoontjes binnen voor onderhoudsaanvragen of vragen van klanten.

Het leuke aan mijn werk is het maximaal ontzorgen van onze klanten. De hele dag zoeken naar de beste oplossing om het voor hen zo makkelijk mogelijk te maken. In de loop van de jaren heb ik steeds meer ervaring gekregen en los ik ogenschijnlijk lastige zaken in een handomdraai op. Kijk maar eens naar de eenheid in sommige wagenparken. Die eenheid maakt het voor mij makkelijk om repeterende problemen aan dergelijke auto’s snel op te laten lossen.

Ik hoop dat ik steeds beter kan worden in mijn werk. Een tevreden klant betekent voor mij een geslaagde dag!”