Even voorstellen: Paul Rurup

Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Paul Rurup, 50 jaar en getrouwd met Kim.Wij hebben 2 dochters, Noortje en Sophie. Ik ben geboren in Voorschoten, maar vanaf mijn achtste jaar al woonachtig in Alphen aan den Rijn.

Na de afronding van het MEAO en NIMA-A ben ik 18 jaar werkzaam geweest bij Baak Autocenter. Dealer voor Mazda en Hyundai in Alphen aan den Rijn, waar ik de verantwoording had over de Sales en Aftersales.

Vervolgens heb ik ervoor gekozen om mij toe te gaan leggen op het beheren en uitbreiden van de zakelijke markt. Dit heb ik precies 10 jaar voor Motorhuis mogen doen. De afgelopen 6 jaar heb ik mij daar voornamelijk bezig gehouden met de groot zakelijke markt.

Mijn eerste contact met That’s Lease was in 2012. Vanuit Motorhuis was ik voor hen de contactpersoon. Henk en zijn team zijn dan ook zeker geen onbekenden voor mij.

Daar ik nog een eenmalige “switch” wilde maken en er bij That’s Lease een vacature vrijkwam voor de functie van Leaseconsultant heb ik er doelbewust voor gekozen om naar deze functie te solliciteren. Uiteindelijk heeft dat er in geresulteerd dat ik per 1 maart werkzaam ben bij That’s Lease.

Graag maak ik dan ook meteen van de gelegenheid gebruik om een keer met u af te spreken voor een kop koffie.

Neem contact met mij op: