That’s Lease is een succesvolle en snel groeiende organisatie. Met een team van 13 collega’s beheren zij in een informele sfeer ruim 1.500 (operationele) leasecontracten. De klanten van That’s Lease zijn MKB/MKB+ ondernemingen en zijn verspreid over het hele land met de nadruk op “groot” Randstad. Door de unieke aanpak werken zij voor de meeste klanten exclusief. De communicatielijnen zijn kort en de instelling is flexibel.

That’s Lease heeft de ambitie om jaarlijks 15 tot 20 procent te groeien en is als aanvulling op het bestaande team op zoek naar een commercieel talent die de klant centraal zet.

Vacature (senior) Lease Consultant

Wat ga je doen?

Als lease consultant werk je zelfstandig in de buitendienst en bezoek je potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen klantenbestand en draagt daarmee bij aan de groei van That’s Lease. Op basis van een passende ervaring in de automotive en/of leasebranche ben je een goede gesprekspartner voor de klant, waarbij je op alle niveau’s kan schakelen. Je bent in staat om een goede relatie met de (potentiële) klant op te bouwen, waarbij je ook oog houdt voor resultaat. Het opbouwen en onderhouden van een (ondernemers)netwerk is logischerwijs onderdeel van de functie. Je werkt samen met de binnendienst, algemeen en commercieel directeur.

Wat vragen wij?

De wereld van de automotive en/of leasebranche heeft voor jou weinig geheimen meer. Als ondernemend type heb je zin om deze kennis in te gaan zetten om een mooi ondernemers/klanten-netwerk op te bouwen. Mogelijk beschik je zelf al over een netwerk. Je maakt makkelijk verbinding, denkt mee met de klant en weet dit om te zetten naar resultaat. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt bijvoorbeeld IVA of VNA als opleiding gedaan. Als teamspeler pak je ook verantwoordelijkheid voor je eigen projecten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime baan in een enthousiaste werkomgeving, waar naast hard werken ook plezier belangrijk is. Het salaris is marktconform en heeft goede arbeidsvoorwaarden. Een auto is onderdeel van dit pakket. De groei van That’s Lease biedt goede toekomstmogelijkheden.

Interesse?

Leuk! Dan ontvangen wij graag jouw reactie via de mail voorzien van CV op lbroos@kernadvisering.nl. Heb je nog vragen, dan kan je deze telefonisch stellen aan Lianne Broos op 06-38761506.

PLG05240

Solliciteren of vragen?

Leuk! Dan ontvangen wij graag jouw reactie via de mail voorzien van CV. Heb je nog vragen, dan kan je deze telefonisch stellen aan Lianne Broos.


Allemaal met 8% bijtelling!

 

Bekijk onze EV voorraad