Valet Parking Service voor uw leaseauto

Gaat u binnenkort met het vliegtuig op vakantie of business trip en heeft uw leaseauto onderhoud nodig, moet er een schade hersteld worden of wilt u gewoon geen gedoe met taxi’s of lang parkeren? Bij That’s Lease kunt u gebruik maken van de Valet Parking Service. U parkeert uw leaseauto voor de deur van het vliegveld en gaat lekker onbezorgd met vakantie of business trip! Zó is leasen bedoeld!

Nadat u uw auto op de Valet Parking, tussen terminal 2 en 3, op Schiphol heeft geparkeerd haalt That’s Lease de auto voor u op. Tijdens uw vakantieperiode zorgt That’s Lease dat het benodigde onderhoud of schadeherstel aan uw auto wordt uitgevoerd. Vervolgens wordt de auto op de afgesproken dag en tijd weer op de Valet Parking voor u klaargezet en kunt u het laatste stukje van uw reis vervolgen.

Geen onderhoud of schadeherstel nodig?

Heeft u geen onderhoud of schadeherstel nodig dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van deze service. Ook nu parkeert u de auto op de Valet Parking, tussen terminal 2 en 3, op Schiphol. That’s Lease haalt de auto kort daarna op en stalt de auto op een veilige plek. Wanneer u terugkomt in Nederland zetten wij de auto op de afgesproken dag en tijd weer voor u gereed.

Valet Parking, dat wil ik!

Wilt u gebruik maken van deze service? Mail uw vluchtgegevens en kenteken van uw auto minimaal 2 weken voor uw vakantie naar service@thatslease.nl. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen en zorgen dat het benodigde onderhoud of schadeherstel wordt ingepland in uw vakantieperiode. Kosten voor deze Valet Parking Service bij onderhoud of schade aan uw auto zijn vanaf €79,50 excl. BTW* ongeacht de lengte van uw vakantie of business trip. Voor de Valet Parking Service zonder onder onderhoud of schadeherstel kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij onze service afdeling.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

*Prijswijzigingen voorbehouden