Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

De start van een avontuur: 6 maanden met Robin Bloemendaal aan het stuur

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. En zo gebeurde het dat mijn eerste zes maanden voorbijgevlogen zijn. Een tijd van nieuwe dingen leren, klanten leren kennen en stap voor stap een beeld vormen over hoe we de toekomst tegemoet treden. De stap naar het familiebedrijf, het MKB en het ondernemerschap is blijkbaar mijn beste beslissing van de afgelopen jaren (op zakelijk gebied) geweest. Het helpt dan natuurlijk wel als je binnenkomt en in een warm bad stapt. Vanaf de eerste dag voelde het als een soort thuiskomen.

Samen groeien

De afgelopen maanden had ik het voorrecht om veel van onze klanten te bezoeken met ons salesteam. Te horen waarom klanten kiezen voor That’s Lease én te vragen wat er beter kan, zodat we samen kunnen groeien. Naast veel mooie complimenten voor ons team gaven onze klanten ook waardevolle tips en inbreng, die onze partnerships nog sterker maken.

Mijlpalen

We hebben ons bestaande team verrijkt met talenten van binnen en buiten de branche. Voor mijn gevoel was ik tien dagen in dienst, toen ik de eerste jubilarissen met 5- en 10-jarige jubilea mocht feliciteren. Hopelijk zullen er nog velen volgen. De ontwikkelingen gaan snel. Zo implementeren we nieuwe systemen om onze klanten beter te helpen en bouwen we dit jaar nog een nieuwe studio om onze auto’s beter in beeld te brengen. Stap voor stap brengen we ons businessplan tot leven en vieren we samen de mijlpalen.

Wij blijven verbeteren!

Iedere dag werken we samen aan het verbeteren van onze diensten, waarbij “gewoon goed” niet bestaat. Een mindset die je voelt in het hele bedrijf en die mij iedere dag weer energie geeft. De energie die nodig is, om verrassende oplossingen met meerwaarde te bieden die onze klanten ontzorgen en verrassen. Want zó is leasen bedoeld!

Weten hoe wij echt ontzorgen?