Over ons

That’s Lease is een zelfstandige, universele autoleasemaatschappij, bank- en merkonafhankelijk.

Sinds de oprichting in 2011 is That’s Lease naar meer dan 1.800 leasecontracten voor personenauto’s en bedrijfsauto’s gegroeid. De ervaren teamleden van That’s Lease denken graag mee met nieuwe en bestaande klanten. Elke dag zien wij het weer als een uitdaging om klanten van een zo gunstig mogelijk lease advies te voorzien.

Slimme lease oplossingen

Ook als er situaties binnen het bedrijf veranderen ben je bij That’s Lease aan het juiste adres. That’s Lease is geen 'processen fabriek', maar denkt als partner adequaat met je mee in slimme lease oplossingen. Zo is leasen bedoeld.

Familiebedrijf

Henk Griffioen heeft That’s Lease in 2011 opgericht. Henk is een ondernemer pur sang. Na het afronden van zijn IVA-opleiding heeft hij ruime ervaring opgedaan bij verschillende dealerholdings, waarbij B2B sales altijd de kern van zijn werkzaamheden waren. De stap naar autoleasing is dan ook een logische. In de meer dan 15 jaar lease ervaring kun je spreken over een leasespecialist pur sang.

Binnen That’s Lease hebben we een gedreven en divers team actief. Alle medewerkers hebben ruime lease ervaring. Het That’s Lease team staat elke dag met trots voor je klaar. Persoonlijk, van ondernemer tot ondernemer. Dát is de kracht en passie van That’s Lease.

That's Lease team2
DSC02830

Onze Missie..

Door onze flexibele houding en de korte lijnen binnen That’s Lease zijn wij de volwaardige mobiliteitspartner voor innovatieve MKB ondernemingen. Wij zoeken altijd de meest verrassende oplossingen in ons streven naar maximaal klantenthousiasme, actieve ambassadeurs en hogere aandeelhouderswaarde. Duidelijk, helder en transparant.

Bestaande missie in drie kernwaarden ;
Flexibiliteit
Door de korte lijnen binnen That’s Lease kunnen wij echt met de klant meedenken en zijn we enorm flexibel. Daarbij zit service en klantbeleving in onze genen en zijn we in staat snel in te spelen op de behoeften van de gebruiker.

Klantenthousiasme
We zoeken altijd naar de beste oplossing en het maximale klantenthousiasme. Binnen het budget, de klantafspraken, de autoregeling en de gestelde termijn.

Transparantie
Duidelijk en helder en KEES (Kort Eenvoudig En Simpel)

.. en onze Visie

That’s Lease gelooft heilig in de innovatieve kracht van MKB Nederland. Bedrijven die blijven streven naar vernieuwing, zowel in het businessmodel als hun bedrijfscultuur, genereren uiteindelijk de meeste meerwaarde voor zichzelf maar ook voor hun directe omgeving. Voor precies deze bedrijven is That’s Lease vanuit de kernwaarden van onze missie de ideale strategische partner op het gebied van mobiliteit in de meest brede zin.

De energietransitie zal de komende decennia de motor zijn achter veel veranderingen en dus ook op het gebied van onze mobiliteitsbehoefte. Vanuit ons partnership samen met jou leggen we de lat zo hoog mogelijk bij het zoeken naar de beste oplossing voor jou, onze klant. We stoppen niet voordat jij echt enthousiast bent.

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, het kan ons wat schelen!