Over ons

That’s Lease is een zelfstandige, universele autoleasemaatschappij, bank- en merkonafhankelijk.

Sinds de oprichting in 2011 is That’s Lease naar meer dan 1.000 leasecontracten voor personenauto’s en bedrijfsauto’s gegroeid. De ervaren teamleden van That’s Lease denken graag mee met nieuwe en bestaande klanten. Elke dag zien wij het weer als een uitdaging om klanten van een zo gunstig mogelijk lease advies te voorzien.

Slimme lease oplossingen

Ook als er situaties binnen het bedrijf veranderen bent u bij That’s Lease aan het juiste adres. That’s Lease is geen “processen fabriek”, maar denkt als uw partner adequaat met u mee in slimme lease oplossingen. Zo is leasen bedoeld.

DSC02830

Familiebedrijf

Henk Griffioen heeft That’s Lease in 2011 opgericht. Henk is een ondernemer pur sang. Na het afronden van zijn IVA-opleiding heeft hij ruime ervaring opgedaan bij verschillende dealerholdings, waarbij B-to-B sales altijd de kern van zijn werkzaamheden waren. De stap naar autoleasing was dan ook een logische. In de meer dan 15 jaar lease ervaring kun je spreken over een leasespecialist pur sang.

Binnen That’s Lease zijn inmiddels 10 teamleden actief. Alle medewerkers hebben ruime lease ervaring. Het That’s Lease team staat elke dag met trots voor u klaar. Persoonlijk, van ondernemer tot ondernemer. Dát is de kracht en passie van That’s Lease.