Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Wat je moet weten over een tank of laadpas

De meeste leasecontracten bevatten een tankpas, laadpas of laadtag om je auto te tanken of op te kunnen laden. Alles wat je moet weten over deze pas of tag lees je hier. 

Stuur een mail naar [email protected] vanaf het e-mail adres dat bij That’s Lease bekend is en we geven de pincode aan je door.

Als je al eerder een tankpas van That’s Lease had dan is de pincode gelijk aan die van de vorige pas. Krijg je voor het eerst een tankpas via That’s Lease dan wordt er vooraf aan je gevraagd welke pincode jouw voorkeur heeft.

Probeer de tankpas eerst bij een andere bezinepomp om uit te sluiten dat de tankpas kapot is. Doet de tankpas het wederom niet? Dan kun je via ons een nieuwe tankpas aanvragen. Bij het aanvragen van een nieuwe tankpas zal de andere tankpas geblokkeerd worden.

Heb je de tankkosten moeten voorschieten? Dan kun je deze declareren. Mail het bonnetje, jouw naam en bankrekeningnummer naar [email protected]

Je kunt tanken bij alle tankstations in Nederland.

In het buitenland kun je met de Europese tankpas terecht bij een groot netwerk van tankstations. Dit ‘DKV’ netwerk bestaat uit diverse merken tankstations.
Let op! Hiervoor moet je wel een speciale DKV pas bij ons hebben aangevraagd. 

Of je een DKV pas hebt, is te zien aan het DKV logo op jouw pas en de extra magneetstrip. 

Je kunt tanken zonder de tankpas. Je kunt vervolgens het bonnetje van jouw tanksessie en jouw rekeningnummer naar ons opsturen om het bedrag teruggestort te krijgen. 

Je kunt de gegevens mailen naar [email protected]

Wanneer je de verkeerde kilometerstand hebt doorgegeven tijdens het tanken kun je dit makkelijk wijzigen in de That’s Lease App. Je kunt eventueel ook de kilometerstand compenseren met de volgende tankbeurt.

Je kunt jouw tank-/laadoverzicht terug vinden in de That’s Lease app.

Je kunt alle soorten brandstof afrekenen met jouw tankpas.

In het buitenland kun je alleen met de DKV-zijde van de tankpas betalen, indien dit is opgenomen in het leasecontract. Je kunt eventueel nog andere opties, zoals waskosten, laten toevoegen aan de tankpas. Neem hiervoor contact op met de wagenparkbeheerder bij je werkgever.

Grote tankstations bieden geen Euro95, maar E10 aan. In deze brandstof zit 90% benzine en 10% bio-ethanol. Alle benzineauto’s die je via That’s Lease kunt leasen zijn geschikt voor E10.

De dieselauto’s zijn geschikt voor B7.

Hebben wij je vraag niet kunnen beantwoorden?