Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Alles over de That's App

De That’s Lease berijders app is een app dat je kunt installeren op jouw telefoon. Met de app heb je alle informatie over jouw leaseauto bij de hand.

Heb je onderweg hulp nodig? Heb je schade? Wil je onderhoud plannen of banden wisselen? Alle informatie heb je met de app direct bij de hand. Hiermee krijg je als berijder van een That’s Lease leaseauto in alle situaties de juiste instructies en informatie.

Je kunt inloggen met het bij ons geregistreerde e-mailadres. 

Jouw leaseauto is WA/Casco verzekerd bij Amlin. De groene kaart vindt je in het hoofdmenu van de That’s Lease Berijdersapp.

Tip! Maak een screenshot van jouw groene kaart voordat je op reis gaat. Er zijn namelijk nog steeds gebieden in Europa waar je slecht bereik kan hebben. Zeker in het buitenland kunnen autoriteiten om de groene kaart vragen.

That’s Lease zal in geval van een transactievoorstel door het CJIB een e-mail met de gegevens en een kopie van de bekeuring aan je doormailen. Je hebt dan ruim de tijd om de schikking te voldoen en kan beslissen om al dan niet de zaak voor te laten komen. Het is in Nederland verplicht om eerst de boete te betalen en dan binnen de daarvoor gestelde termijn bezwaar aan te tekenen. Ook de bekeuringen die That’s Lease vanuit het buitenland ontvangt, sturen wij aan je door.

Het is van groot belang dat That’s Lease jouw actuele e-mailadres heeft. Heb je een ander mailadres? Stuur een mail aan [email protected] onder vermelding van jouw kenteken en als onderwerp ‘wijziging e-mail berijder’. That’s Lease zal de wijziging doorvoeren in de administratie.

Download de That's App

Kom je er niet helemaal uit? Ik help je graag verder.