Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Maak kennis met Bas Gorter

“Klanten helpen zit in mijn genen”

 

Graag wil ik mij via deze weg aan je voorstellen. Mijn naam is Bas Gorter. Ik ben momenteel 30 jaar en woon samen met mijn vriendin Anne in Alphen aan den Rijn. 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld of op het water. Daarnaast hou ik van lekker uiteten gaan en van vakanties naar Italië.

 

Tijd voor een nieuwe uitdaging! 

Na ruim 11 jaar gewerkt te hebben als service adviseur bij Maas Autogroep was ik toe aan een nieuwe uitdaging in de autobranche. In een gesprek met Paul Rurup, partner bij That’s Lease, werd ik direct enthousiast. Hij vertelde mij over de korte lijnen binnen het bedrijf, wat ervoor zorgt dat er op een snelle en flexibele manier aan een ultieme klantbeleving gewerkt kan worden. Dat is mijn passie, dus ik was snel verkocht! Vorig jaar koos ik er daarom voor om bij That’s Lease te komen werken.

 

Klanten verder helpen door goede service te verlenen zit in mijn genen en daarom ben ik vorig jaar begonnen als medewerker operations bij That’s Lease. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van reparaties en onderhoud aan jouw leaseauto. Daarnaast hou ik mij bezig met transportplanning, zodat jouw leaseauto op tijd en in goede staat wordt afgeleverd. Mijn doel is om de operationele processen soepel te laten verlopen, zodat jij als klant altijd kunt rekenen op een hoogwaardige dienstverlening.

 

Een warm welkom

Inmiddels zijn we zo’n 9 maanden verder en door het warme welkom van mijn collega’s voel ik mij helemaal onderdeel van That’s Lease. Ik kijk uit naar de toekomst en help je graag verder met al je vragen over service aan jouw leaseauto. Samen met mijn toegewijde collega’s zal ik blijven streven naar de hoogste normen van klantenservice!

Weten hoe wij echt ontzorgen?