Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Maak kennis met Bob Krijt

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Bob Krijt, 22 jaar en ik ben geboren in Leiden. Op dit moment woon ik bij mijn ouders in Warmond en Rijnsaterwoude.

Voordat ik ging studeren heb ik fanatiek gehockeyd. Maar ook snowboarden en zeilen doe ik graag in mijn vrije tijd. Tijdens onze zomervakanties zeilde ik altijd met mijn ouders en zus, zowel in Nederland als in het buitenland. Ook heb ik samen met een vriend, van 2014 tot 2016, als stuurman wereldkampioenschappen in de RS Feva gezeild.

Ik behaalde mijn rijbewijs toen ik 17 jaar oud was. Toen ik 18 werd ben ik als privéchauffeur gaan rijden. Hier groeide mijn eigen onderneming “Bob Services” uit.

In 2020 heb mijn studie Nautisch Business Management op de IVA Driebergen afgerond. In die tijd heb ik uiteraard ook veel meegekregen van de automotive sector. Het afgelopen jaar heb in vanuit mijn eigen onderneming o.a. veel elektrische voertuigen mogen besturen en afleveren met alle bijbehorende instructies. Zo kwam ik ook in contact met That’s Lease. Paul Rurup, commercieel directeur en partner bij That’s Lease, heeft mij vier maanden geleden gevraagd dit specialisme mee te nemen. Daarnaast hou ik mij als commercieel medewerker binnendienst bezig met alle facetten van leasen, zoals het uitbrengen van offertes, voorraadbeheer en de aflevering van leaseauto’s. Vanuit deze rol hoop ik u graag een keer te ontmoeten.

U kunt mij bereiken via:

Hartelijke groet en tot ziens,

Bob

Weten hoe wij echt ontzorgen?