Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Maak kennis met Maurice de Bruijn

Ik stel mij graag via deze weg aan je voor! Mijn naam is Maurice de Bruijn. Ik ben 54 jaar en woon samen met mijn vrouw, met wie ik al 25 jaar getrouwd ben, in Pijnacker. Wij hebben 3 dochters van 14, 22 en 24. In mijn vrije tijd sport ik graag. Je vindt me iedere maandag op de tennisbaan waar ik graag een dubbel speel met vrienden. Daarnaast wandelen we graag met onze honden op het strand van Kijkduin.

Veel ervaring in de leasewereld

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Unilease. Hier heb ik mij eerst 18 jaar beziggehouden met de verhuur; het verzorgen van het vervangend vervoer voor de leaserijders. Toen Unilease werd overgenomen door Athlon, heb ik de overstap gemaakt naar de leaseafdeling. Uiteindelijk ben ik hier nog 13 jaar als relatiebeheerder/leaseadviseur werkzaam geweest.

Plannen is mijn ding!

Na deze periode was het toch tijd voor iets anders. Nadat ik was benaderd door een recruiter voor een functie bij That’s Lease, kwam er een logistieke functie in beeld; het plannen van transport van de lease- en huurauto’s en daarnaast ook het ondersteunen van de afdeling onderhoud. Omdat ik het plannen, wat ik al eerder deed bij Unilease, zo leuk vond, heb ik snel deze keuze gemaakt. Sinds 1 maart werk ik bij That’s Lease en ik heb het zeer naar mijn zin! Er heerst een goede sfeer, er wordt veel gelachen en de lijnen zijn kort. Op naar nog veel meer maanden plezier!

Weten hoe wij echt ontzorgen?