Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Maak kennis met Nicky Boon

Mijn naam is Nicky Boon en ik ben 22 jaar oud. Ik ben een geboren en getogen Leidenaar. Ik ben iemand die erg van gezelligheid houd. Daarom ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden bij mijn familie voor een kop koffie. 

Verder vind ik het heel leuk om met auto’s bezig te zijn. Zo is research doen naar auto’s die nieuw op de markt komen iets waar ik regelmatig mee bezig ben. Ik zoek alle specificaties van de auto’s op en verbreed op deze manier mijn kennis hierover. 

Nadat ik mijn vmbo-diploma haalde, ben ik begonnen met de opleiding logistiek medewerker in de autobranche. Ik startte in 2018 met deze opleiding en ik heb hem in 2020 afgerond. Na mijn opleiding leek het me leuk om iets in de auto’s te gaan doen. Ik ben toen via Herman in contact gekomen met That’s Lease en zo ben ik sinds januari 2021 hier werkzaam. De onderlinge sfeer trok mij meteen erg aan. Dankzij de gezelligheid tussen de collega’s ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Binnen That’s Lease ben ik er verantwoordelijk voor dat alle auto’s schoon en veilig de weg op gaan. Dit doe ik bijvoorbeeld door netjes en secuur de banden en verdere auto-onderdelen te controleren. Zo ben ik de hele dag in de wasstraat of poetshal te vinden.

Ik begin mijn dag bij That’s Lease graag met een bakkie koffie. Vervolgens controleer ik de agenda om te kijken welke auto’s de volgende dag de weg op moeten. Deze auto’s ga ik dan onder handen nemen. Bent u benieuwd naar mijn werk? Lease dan zeker uw auto bij That’s Lease!

Hartelijke groet en tot ziens,

Nicky

Weten hoe wij echt ontzorgen?