Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Optimalisatie van je wagenpark

Een effectief beheer van je wagenpark is essentieel om de juiste mobiliteit aan te kunnen bieden aan werknemers én goed in te spelen op de kosten en administratie. Deze wil je natuurlijk minimaliseren! Leasing, shortlease en huur zijn drie stromingen die veel bedrijven combineren om hun wagenpark te optimaliseren, afhankelijk van de specifieke behoeften en omstandigheden.

 

Full operational lease voor stabiliteit en ontzorging

Het leasen van auto’s is een populaire optie voor bedrijven die op zoek zijn naar stabiliteit en voorspelbare kosten voor een langere periode. Met een leasecontract profiteer je van:

– Vaste kosten: De maandelijkse betalingen zijn vast en dekken alle autokosten, inclusief het onderhoud, de verzekeringen en de wegenbelasting.

– Geen kapitaaluitgave: Er is geen initiële investering nodig voor de aanschaf van voertuigen, wat de liquiditeit van je bedrijf verbetert.

– Gemak: That’s Lease biedt professionele ondersteuning bij het beheer van je wagenpark, zoals onderhoud, APK en bandenwissels, maar ook vervangend vervoer waar nodig.

 

Shortlease en huur voor extra flexibiliteit

That’s Rent biedt flexibele oplossingen voor bedrijven die (ook) behoefte hebben aan tijdelijke mobiliteit zonder de lange termijn verplichtingen die horen bij leasen. Met shotlease en autohuur profiteer je van:

– Korte contracten: Contracten vanaf één dag tot enkele maanden. Dat maakt het ideaal voor projecten, seizoensgebonden werk, nieuwe werknemers of tijdelijke werknemers.

– Geen lange verplichtingen: Je kunt snel reageren op veranderende behoeften.

– Optimale voertuigkeuze: Je hebt de keuze uit een breed aanbod voertuigen die kunnen worden afgestemd op de specifieke wensen.

Shortlease en huur zijn uitermate geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit, zoals start-ups, seizoensgebonden bedrijven of organisaties met fluctuerende mobiliteitsbehoeften. Ook voor interim opdrachten biedt shortlease een goede oplossing.

 

Optimalisatie en controle over je uitgaven

Door zowel leasing als shortlease en autohuur te gebruiken, kun je een flexibele schil in je wagenpark bouwen. Door de juiste combinatie zorg je ervoor dat je de kosten optimaliseert, flexibiliteit wordt behouden en dat je jouw risico’s vermindert.

Neem vooral contact met ons op als je wilt weten hoe jouw wagenpark snel en eenvoudig te optimaliseren is!

Weten hoe wij echt ontzorgen?