Schademelding via That’s Lease berijders app

Het kan iedereen overkomen: U rijdt schade met uw leaseauto. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u het schadeformulier invullen via onze That’s Lease berijders app. Wij leggen u graag het invullen van het mobiel schade formulier uit. Het invullen van het digitale formulier duurt slechts 3 minuten en u hoeft niet meer naar de brievenbus!

Instructies invullen digitaal schadeformulier

  1. Maak altijd foto’s van de schade. Zorg dat u dit wel op een veilige plek doet.
  2. Kies vervolgens de manier van schademelden. U heeft hierbij drie mogelijkheden: eenzijdig ongeval, tweezijdig ongeval op één smartphone of een tweezijdig ongeval op twee smartphones invullen. In het laatste geval wordt de melding aan elkaar gekoppeld door een sms code die u ontvangt tijdens het invullen van de schade.
  3. Voeg foto’s toe, kies het soort voertuig en het soort ongeval.
  4. Hierna vult u uw gegevens in. U kunt dit ook alvast vooraf doen. Wanneer u dan in een betreffende situatie bevindt hoeft u deze gegevens niet meer in te vullen.
  5. Geef de schade van uw voertuig en eigen letsel aan, aan de hand van de vragen die aan u worden gesteld.
  6. Controleer uw gegevens van de melding en bevestig de melding.
  7. De melding is correct verstuurd wanneer u een sms en e-mail ontvangt met de schademelding. U kunt achteraf de melding altijd nog aanvullen.

Heeft u vragen over het melden van de schade via het digitale schadeformulier? Neem contact met ons op. Daarnaast heeft u natuurlijk altijd de mogelijkheid om de schade via het gebruikelijke Schade Aangifte Formulier in te vullen. Deze kunt u inscannen en vervolgens inclusief foto’s van het ongeval mailen naar schade@thatslease.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de That’s Lease berijdersapp? Bekijk de video met onze collega Herman. Hij legt u graag uit hoe de app werkt.