Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Top 5 apps voor beschikbare oplaadpunten

Er zijn veel verschillende soorten apps beschikbaar om te kijken waar je jouw auto op kunt laden. Wij hebben onze favorieten met hun voordelen voor je op een rijtje gezet:

1. Plugshare
Plugshare is een accurate app. Hij is beschikbaar via Apple car play. Je kan van tevoren je trips instellen en laadpalen selecteren. De route is beschikbaar in Google maps, Apple maps en Waze. Daarnaast kan je reviews van andere gebruikers zien en is de beschikbaarheid van de palen altijd terug te vinden in de app.      

2. Shell recharge
Bij shell recharge is het mogelijk om je favorieten toe te voegen, je hoeft deze dus niet elke keer opnieuw in te stellen. Daarnaast kan je altijd de reallife beschikbaarheid bekijken. Zo weet je of de laadpalen vrij zijn om te gebruiken. Ook zijn er ruime filter mogelijkheden in de app. Als laatst is het mogelijk om gelijk te betalen met de app.

3. ABRP
ABRP heeft veel routes beschikbaar. De app selecteert gelijk de laadpalen op je route. Hij geeft niet alleen aan hoelang je reis duurt, maar hij geeft ook aan hoeveel tijd het kost om te laden en waar je moet laden. Je weet dus van tevoren precies hoeveel tijd je kwijt bent aan je reis.

4. EU laadpas
De app EU laadpas geeft aan welke laadpalen er beschikbaar zijn waar je kunt betalen met de That’s Lease tag of pas. Het is dan ook mogelijk om je tag of pas te koppelen met de app. Daarnaast geeft de app alvast de tarieven aan.

5. Fastned
Fastned geeft in één oogopslag aan welke laadpalen er reallife beschikbaar zijn. Je kan jouw route instellen met Google maps, Apple maps of Waze. Het is mogelijk om een laadsessie te starten. Daarnaast kan je jouw tag/pas toevoegen als betaalmiddel. 

Weten hoe wij echt ontzorgen?