Top 5 apps voor beschikbare oplaadpunten

Er zijn veel verschillende soorten apps beschikbaar om te kijken waar u uw auto op kunt laden. Wij hebben onze favorieten met hun voordelen voor u op een rijtje gezet:

1. Plugshare
Plugshare is een accurate app. Hij is beschikbaar via Apple car play. U kunt van tevoren u trips in stellen en uw laadpalen selecteren. De route is beschikbaar in Google maps, in Apple maps en in Waze. Daarnaast kunt u reviews van andere gebruikers zien en is de beschikbaarheid van de palen altijd terug te vinden in de app.

     

2. Shell recharge
Bij shell recharge is het mogelijk om uw favoriete toe te voegen, u hoeft deze dus niet elke keer opnieuw in te stellen. Daarnaast kunt u altijd de reallife beschikbaarheid bekijken. Zo weet u of de laadpalen vrij zijn om te gebruiken. Ook zijn er ruime filter mogelijkheden in de app. Als laatst is het mogelijk om gelijk te betalen met de app.

     

3. ABRP
ABRP heeft veel routes beschikbaar. De app selecteert gelijk de laadpalen voor u op de route. Hij geeft niet alleen aan hoelang je reis duurt maar hij geeft ook aan hoelang en waar je moet laden. U weet dus van tevoren precies hoelang u over de reis zal doen.

     

4. EU laadpas
De app EU laadpas geeft aan welke laadpalen er beschikbaar zijn waar je kunt betalen met de That’s Lease tag of pas. Het is dan ook mogelijk om je tag of pas te koppelen met de app. Daarnaast geeft de app alvast de tarieven aan.

     

5. Fastned
Fastned geeft in één oogopslag aan welke laadpalen er reallife beschikbaar zijn. U kunt uw route instellen met Google maps, met Apple maps of met Waze. Het is mogelijk om een laadactie te starten. Daarnaast kunt u uw tag/pas toevoegen als betaalmiddel.