Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Vervangend vervoer in het buitenland

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vakantie wordt verstoord door pech of schade aan de auto. That’s Lease zorgt er voor dat je, je vakantie ten alle tijden voort kan zetten, ook wanneer je geen vervangend vervoer in je leasecontract hebt opgenomen kunnen we dit voor je regelen (Let op! Hier zijn extra kosten aan gebonden). Heb je pech en schade bel dan +31 71 7107415 of buiten kantoortijden +31 71 3641382.

In principe wordt in elk Schengenland vervangend vervoer verstrekt. Dit betekent dat in Marokko geen vervangend vervoer wordt verstrekt. Voor de UK geldt dat er binnen de UK wel vervangend vervoer geregeld kan worden. Wanneer de auto niet te herstellen is wordt er echter een retourvlucht geregeld, omdat het vervangen vervoer niet buiten de UK mag. Hou hier dus rekening mee.

Een andere belangrijke tip is om altijd de reservesleutel van je leaseauto mee te nemen tijdens je reis. Mocht de originele sleutel verloren gaan of gestolen worden, dan voorkomt de reservesleutel ongemak en vertraging.

Als laatste is het belangrijk te weten dat ons digitaal schadeformulier (beschikbaar via de app), specifiek bedoeld is voor auto’s met Nederlandse kentekens. Als je betrokken raakt bij een ongeval in het buitenland, is het belangrijk om ook het lokale schadeformulier in te vullen, indien mogelijk. Dit helpt bij een soepele afhandeling van de schade.

Zwarte zaterdag

Zaterdag 29 juli, 5 en 12 augustus zijn bestempeld als zwarte zaterdag. Op deze dagen wordt er grote drukte verwacht op onder andere de Franse snelwegen. Probeer deze dagen te mijden en ga bijvoorbeeld op een donderdag, vrijdag of zondag rijden. Nu is dit niet altijd mogelijk. Zorg er daarom voor dat je genoeg drinken in de auto hebt.

Groene kaart

Maak voordat je vertrekt een screenshot van je groene kaart in onze That’s Lease App. Het kan voorkomen dat je geen bereik hebt waardoor de groene kaart niet beschikbaar is.

Weten hoe wij echt ontzorgen?