Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Bedrijfswagen leasen

Een fijn wagenpark dat precies past bij de behoeften van jouw bedrijf is onmisbaar. De trouwe bolides brengen niet alleen jou, maar ook alle middelen die je nodig hebt om je werk uit te voeren naar de bestemming. Een bedrijfswagen is dus niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een essentieel stuk gereedschap. Jouw bedrijfswagen moet niet alleen functioneel zijn, maar ook de huisstijl van je bedrijf uitstralen. Zo ben je altijd herkenbaar voor je (potentiële) klanten.

Hoe lease ik een bedrijfswagen?

Het leasen van een bedrijfswagen biedt aanzienlijke voordelen. Zo stelt het je in staat om toegang te krijgen tot de voertuigen die je nodig hebt, zonder de financiële last van aankoop. Je liquide middelen blijven tot je beschikking voor andere essentiële bedrijfsbehoeften. Wist je dat de onderhoudskosten gedekt worden door het leasecontract? Daar heb je geen omkijken naar.

Een geschikte bedrijfswagen maakt het werk voor jou als ondernemer een stuk makkelijker. Wanneer je ervoor kiest om bedrijfswagens bij That’s Lease te leasen, kunnen je medewerkers vol vertrouwen op weg naar je klanten en opdrachten. Wij zorgen ervoor dat je optimale voertuigen voor je wagenpark selecteert door vooraf een overleg te plannen waarin we jouw wensen en vereisten bespreken. We staan altijd voor je klaar om een passende oplossing te bieden die aansluit bij jouw behoeften!

Bpm-vrijstelling 2025

Vanaf 1 januari 2025 zal er een belasting op bedrijfswagens met een grijs kenteken die op diesel rijden worden geheven. (BPM) Tot januari 2028 behoud je de optie om met je Euro6 dieselvoertuig binnen stedelijke gebieden te blijven rijden, maar hierna zal dit niet langer toegestaan zijn. Om deze reden raden we aan om te overwegen om een deel van je bedrijfswagenpark elektrisch te maken. De BPM voor elektrische voertuigen is namelijk €0,-. Ook de milieuzones zijn geen enkel probleem voor de elektrische bedrijfswagens. Mocht je vragen hebben over het leasen van elektrische bedrijfswagens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedrijfswagen op maat voor jouw bedrijf

Of je nu schilder, loodgieter of hovenier bent; een geschikte inrichting van je bedrijfswagen is een must. Ons ervaren team staat klaar om je te assisteren bij het ontwerpen van de inrichting van je nieuwe voertuig, evenals bij het verzorgen van belettering volgens jouw wensen. De inrichting, het ontwerp en de belettering kunnen meegenomen worden in het leasecontract.

Weten welke bedrijfswagen het beste bij jouw ondermening past?