Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Geef deze kerst aan Het Vergeten Kind!

Dit jaar pakt That’s Lease het geheel anders aan met kerst. Geen geschenken of kaarten, maar wij komen halen!  Met onze actie That’s4Kids geef je aan de Stichting Het vergeten Kind.

Heb je, als gewaardeerde relatie, oude IT hardware waar je niets meer mee doet? Doneer dan van 7 t/m 18 november je oude hardware aan That’s4Kids.

Maak een afspraak door te bellen naar +3171-7107410, of mail naar [email protected]. Dan komen wij je hardware ophalen met ons That’s4Kids team. Je kan ook je hardware komen brengen naar het volgende adres: Rijksstraatweg 20F, Sassenheim.

Deze actie is in samenwerking met IT4Kids.

 

Waarom Stichting Het Vergeten Kind? 

In Nederland hebben duizenden baby’s, peuters, kleuters en tieners de pech om niet op te groeien in een stabiele en veilige thuisomgeving. Vele duizenden van hen slapen niet eens meer in hun eigen bed.

Het zijn vergeten kinderen tussen de 0 en 18 jaar die zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Zij leven noodgedwongen in opvanglocaties in een sobere leefomgeving met vaak beperkte specialistische begeleiding en minimale speelmogelijkheden.

Stichting Het Vergeten Kind wil zorgen voor een verbeterde speel- en leeromgeving, kinderen activeren zodat ze zich kunnen ontplooien en activiteiten organiseren.

 

Wat gebeurt er met de hardware als je het bij ons inlevert? 

Voor het vernietigen van data maakt IT4Kids gebruik van erkende software.
Deze software overschrijft de harde schijf één of meerdere malen met digitale nullen en enen waardoor de data nooit meer terug te halen is. Per serienummer kan er een certificaat afgegeven worden als garantie van de vernietiging.

Naast het wipen van data worden ook alle bedrijfskenmerken zoals Bios-gegevens, bedrijfsstickers en/of asset-tags van de apparatuur verwijderd. Er zal niet meer te achterhalen zijn wie de vorige eigenaar van de apparatuur is geweest.

Bruikbare apparatuur wordt, eenmaal bij IT4Kids aangekomen, door onze set-up afdeling opgeknapt en gereed gemaakt voor een nieuw leven. Mocht er apparatuur niet bruikbaar zijn, dan zorgt IT4Kids ervoor dat deze op een zeer milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier wordt gerecycled.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom deze actie? Like onze Facebookpagina.

 

Wij hopen met jouw hulp een mooi bedrag te kunnen doneren aan Stichting Het Vergeten Kind!

Weten hoe wij echt ontzorgen?