Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Zakelijke auto leasen

Lease jouw ideale wagenpark

Een passend en representatief wagenpark is onmisbaar. Deze fungeert immers als je visitekaartje tijdens zakelijke verplaatsingen. Liever niet in één keer aanzienlijke financiële middelen investeren in de aanschaf van een compleet nieuw wagenpark? Dan biedt zakelijk leasen een uitstekende en flexibele oplossing. Door te kiezen voor zakelijk leasen, kan je moeiteloos en efficiënt al je medewerkers voorzien van geschikte voertuigen die aansluiten bij hun behoeften en functies binnen het bedrijf. Dit garandeert niet alleen comfortabel en veilig vervoer, maar toont tevens professionaliteit en aandacht voor detail, wat zich vertaalt naar positieve indrukken bij klanten en partners.

Hoe werkt het zakelijk leasen?

We begrijpen dat elk bedrijf unieke eigenschappen heeft die om specifieke oplossingen vragen. Hierbij richten we ons volledig op het aanpakken van jouw individuele behoeften. Welke uitdagingen houden je bezig en waar loop je tegenaan? Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte wagenparkoplossing te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelen en -problemen. Of het nu gaat om uitbreiding, kostenbeheersing of duurzaamheid; ons doel is om een oplossing te bieden die precies past bij jouw unieke situatie en toekomstvisie. 

Voordelen zakelijk leasen

Zakelijk leasen kent veel voordelen. Zo is er bijvoorbeeld geen grote initiële investering nodig. Bovendien zijn onderhouds- en reparatiekosten standaard inbegrepen in het leasecontract, wat voorspelbare maandelijkse kosten mogelijk maakt. Met de groeiende beschikbaarheid van elektrische en hybride leaseopties, kun je met je bedrijf ook bijdragen aan een duurzame mobiliteit. Over het geheel genomen biedt het leasen van zakelijke auto’s flexibiliteit, fianciële controle en de mogelijkheid om je wagenpark in lijn te houden met evoluerende behoeften van je bedrijf.

Waarom zakelijk leasen bij That’s Lease?

Kies je voor zakelijk leasen bij That’s Lease? Dan verzekeren wij niet alleen het gebruiksgemak van je wagenpark, maar nemen we ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud op ons. Heb je onvoldoende tijd om je voertuig naar een garage te brengen? Hier hoef je je geen zorgen over te maken. Met onze handige haal- en brengservice hoef je de deur niet uit, zelfs niet als de auto zich bij je thuis bevindt. Je eigen medewerkers hoeven dus geen tijd te verspillen, onze collega’s maken hier graag tijd voor! Deze praktische dienstverlening bespaart je heel veel waardevolle tijd. Wist je dat de eerste schade voor rekening van That’s Lease is? Daarna wordt pas je eigen risico in rekening gebracht. Dit vermindert onverwachte financiële verrassingen. Het resultaat is een moeiteloze en kostenefficiënte manier om je wagenpark te onderhouden en je bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen.

Benieuwd hoe wij echt ontzorgen?