Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Shortlease

Ben je op zoek naar een flexibel en persoonlijk leasecontract? Dan bieden wij de oplossing.

 

Een auto huren voor een korte periode

Wanneer ga je op zoek naar een huurauto voor een korte periode? Dat kan een vraag zijn waar je mee zit. Denk bijvoorbeeld aan het in dienst nemen van een nieuwe medewerker en je nog niet het risico wilt nemen om een langdurig leasecontract aan te gaan. Met That’s Rent kan je een contact afsluiten voor bijvoorbeeld alleen de proeftijd. Dan kan shortlease een overgangsoplossing bieden. Ook voor tijdelijk personeel of projecten is een leaseauto voor een korte termijn een goede oplossing. Het biedt de flexibiliteit om voertuigen te huren zolang de tijdelijke medewerker actief is. Het flexibele leasecontract van That’s Rent kan altijd overgezet worden in een langlopend contract.

Kortom, shortlease is geschikt wanneer je behoefte hebt aan tijdelijke mobiliteit zonder je vast te leggen voor langere leaseperiodes. Het biedt de flexibiliteit om auto’s te huren op basis van specifieke en veranderende behoeften van je bedrijf. That’s Rent helpt je aan al je shortlease auto’s!

That’s Rent

That’s Rent, het zusje van That’s Lease, biedt een verfrissend perspectief op mobiliteit. Waar That’s Lease zich specialiseert in langere leasecontracten, verwelkomt That’s Rent je al vanaf één huurdag. That’s Rent onderscheidt zich daardoor in kort termijn leasen, oftewel shortlease. Ongeacht de duur van je benodigde mobiliteit, staat That’s Rent voor je klaar om met je mee te denken. Hoe kunnen we het best aan je wensen en vereisten voldoen? Is het een enkele auto of betreft het een volledig wagenpark? Met de flexibiliteit om te anticiperen op variabele mobiliteitsbehoeften, brengen we je niet alleen verder, maar doen we dat op jouw voorwaarden.

Meer weten over de voordelen van That's Rent?