Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Over That's Lease

Welkom bij That’s Lease – dé betrouwbare partner in mobiliteit en innovatieve leaseoplossingen. Bij ons draait alles om het creëren van passende mobiliteitservaringen van onze klanten. Zoals we zelf altijd zeggen: het draait om mensen! Auto’s zijn slechts een onderdeel van onze samenwerking met jouw bedrijf! Ontdek hier meer over onze geschiedenis, ons team van professionals en onze toewijding aan het optimaliseren van jouw wagenpark.

Flexibiliteit

Door de korte lijnen kunnen wij echt met je meedenken en zijn we enorm flexibel. Daarbij zit service en klantbeleving in onze genen en zijn we in staat snel in te spelen op de behoeften van de gebruiker.

Klant- enthousiasme

Wij zoeken altijd naar de beste oplossing en het maximale klantenthousiasme. Binnen het budget, de klantafspraken, de autoregeling en de gestelde termijn. 

Transparantie

Duidelijk, helder en KEES (Kort, Eenvoudig En Simpel!)

Video afspelen

That’s start

In 2011 begon Henk Griffioen That’s Lease. Na het afronden van zijn IVA-opleiding heeft hij ruime ervaring opgedaan bij verschillende dealerholdings, waarbij B2B sales altijd de kern van zijn werkzaamheden waren. Zijn stap naar de wereld van autoleasen was daarom eenvoudig gemaakt. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we wel spreken over een leasespecialist pur sang!

Ons team is gedreven en divers. Alle medewerkers hebben ruime lease ervaring en staan elke dag vol trots voor je klaar. Onze kracht? De persoonlijke communicatie, dat is echt onze passie!

Navigeren naar succes: onze drijvende kracht bij That’s Lease

Onze flexibele houding en de korten lijnen binnen That’s Lease zorgen ervoor dat wij dé volwaardige mobiliteitspartner voor innovatieve MKB-ondernemingen zijn. Wij zoeken altijd de meest verrassende oplossingen in ons streven naar maximale klantenthousiasme, actieve ambassadeurs en hogere aandeelhouderswaarde. Duidelijkheid, helderheid en transparantie staan bij ons voorop!

De toekomst van mobiliteit: onze visie

We geloven sterk in de innovatiekracht van het MKB in Nederland. Veel bedrijven streven voortdurend naar vernieuwing. Niet alleen in hun businessmodel, maar ook in de bedrijfscultuur. Precies voor deze bedrijven zijn wij de ideale strategische mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord.

In de komende decennia zal de energietransitie een drijvende kracht zijn achter ingrijpende veranderingen, zo ook in de wereld van mobiliteitsbehoeften. In een nauwe samenwerking met jou zetten we ons volledig in om de hoogst mogelijke standaarden te bereiken bij het vinden van optimale mobiliteitsoplossingen. We rusten niet voordat we jouw oprechte enthousiasme hebben gewonnen!

Bij That’s Lease hechten we grote waarde aan integriteit: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Onderdeel worden van ons leaseteam?