Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Elektrisch leasen

Het leasen van elektrische voertuigen maakt momenteel een aanzienlijke groei door. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar zal in de komende jaren ook onvermijdelijk worden vanwege de wetten en reguleringen die door de overheid worden vastgesteld. Gelukkig kun je bij ons kiezen uit een breed scala aan elektrische auto’s die beschikbaar zijn voor lease. Transformeer je wagenpark en maak je bedrijfsritjes milieuvriendelijk met onze diverse elektrische opties.

Waarom kies ik voor elektrische auto’s?

Een emissievrij wagenpark biedt een overvloed aan redenen die zowel zakelijke- als milieuvoordelen omvatten. Ten eerste zijn de operationele kosten van elektrische auto’s lager in vergelijking met traditionele brandstofauto’s. Dankzij de lagere prijs van elektriciteit in vergelijking met benzine of diesel. Bovendien is de actieradius van de elektrische auto’s gestaag aan het toenemen, waardoor lange afstanden moeiteloos kunnen worden afgelegd. De afgelopen jaren is het aantal laadpalen ook aanzienlijk toegenomen. Dat maakt het nog toegankelijker om over te stappen naar elektrische auto’s. Het leasen van elektrische auto’s stelt bedrijven in staat om kosten te besparen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Laadpaal leasen

Wist je dat je bij That’s Lease laadpalen bij je elektrische wagenpark kunt leasen? Het is natuurlijk van belang dat je medewerkers te allen tijde hun auto’s kunnen opladen, ook thuis. Laden op de openbare weg kan nog best wat kosten met zich meebrengen. Laden via het eigen netwerk kan veel kosten en tijd besparen. Daarom is het mogelijk om een apart leasecontract af te sluiten voor een laadpaal. Gaat de werknemer weg bij het bedrijf? Dan is het niet eenvoudig om de laadpaal zomaar weg te laten halen. Met het losse leasecontract is het mogelijk om het contract over te dragen aan de medewerker of het leasebedrijf van zijn of haar nieuwe werkgever, zodat daar nooit problemen over ontstaan.

Bijtelling leaseauto’s

De bijtelling op elektrische auto’s is een belangrijk aspect dat zakelijke rijders en werkgevers aangaat. In veel landen biedt de overheid stimuleringsmaatregelen voor elektrische voertuigen, waaronder lagere bijtellingspercentages. Deze lagere bijtellingstarieven zijn bedoeld om het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen te bevorderen en tegelijkertijd de luchtkwaliteit te verbeteren. Op dit moment is de bijtelling van een elektrische auto 16%. Dat maakt het nog steeds heel aantrekkelijk om elektrische auto’s te rijden.

Meer weten over een elektrisch wagenpark?