Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Werken bij That's Lease

That’s Lease is een succesvolle en snel groeiende organisatie. Met een team van 18 collega’s beheren wij in een informele sfeer ruim 2.300 (operationele) leasecontracten. De klanten van That’s Lease zijn mkb/mkb+ ondernemingen en zijn verspreid over het hele land. Door de unieke aanpak werken wij voor de meeste klanten exclusief. De communicatielijnen zijn kort en de instelling is flexibel.

Wij hebben de ambitie om jaarlijks 15 tot 20 procent te groeien. Help jij ons deze ambities waar te maken? Ben je geïnteresseerd? Stuur gerust een open sollicitatie naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom!

De toekomst van mobiliteit: onze visie

We geloven sterk in de innovatiekracht van het MKB in Nederland. Veel bedrijven streven voortdurend naar vernieuwing. Niet alleen in hun businessmodel, maar ook in de bedrijfscultuur. Precies voor deze bedrijven zijn wij de ideale strategische mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord.

In de komende decennia zal de energietransitie een drijvende kracht zijn achter ingrijpende veranderingen, zo ook in de wereld van mobiliteitsbehoeften. In een nauwe samenwerking met jou zetten we ons volledig in om de hoogst mogelijke standaarden te bereiken bij het vinden van optimale mobiliteitsoplossingen. We rusten niet voordat we jouw oprechte enthousiasme hebben gewonnen!

Bij That’s Lease hechten we grote waarde aan integriteit: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Onderdeel worden van Team That's Lease?