Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

De kosten voor vervangend vervoer zijn bij garage A anders dan bij garage B, laat staan wat de kosten voor vervangend vervoer in het buitenland zijn…

Het is begrijpelijke dat de variërende kosten voor vervangend vervoer bij verschillende garages een grote bron van ergernis kunnen zijn voor leaserijders en wagenparkbeheerders. De ontbrekende uniformiteit in de tarieven maken het lastig om in te schatten wat je kunt verwachten, zeker als je in het buitenland bent.

Deze zorg is vervelend en daarom willen wij je alle duidelijkheid en voorspelbaarheid bieden. Daarom werkt That’s Lease met vaste prijzen voor iedere categorie. Wel zo handig!

Bovendien streeft That’s Lease naar een naadloze ervaring, ook in het buitenland. Als je ooit de behoefte hebt aan vervangend vervoer in het buitenland, kun je rekenen op dezelfde duidelijke tarieven en uitstekende service als in Nederland. Onze werknemers willen dat je met vertrouwen de weg op gaat, waar je ook bent. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor vervangend vervoer. We staan altijd voor je klaar!

Mag ik jouw lease ergenis weten?