Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Een leaseauto rijdt gemiddeld 1 schade per jaar. Waarom dan alsnog een eigen risico doorbelasten?

We begrijpen dat sommige mensen zich afvragen waarom ze een eigen risico moeten betalen voor schade aan hun leaseauto. Vooral als de gemiddelde verwachting is dat er een bepaalde hoeveelheid schade kan optreden. Zo lijkt het tegenstrijdig om naast de gebruikelijke slijtage en incidentele schade ook nog eens eigen risico af te moeten dragen.

 

Deze zorg willen wij graag tackelen door duidelijkheid te bieden over het waarom van het eigen risico. Dit eigen risico heeft namelijk als doel om een gedeelte van de financiële verantwoordelijkheid voor schade te delen tussen de wagenparkbeheerder en het leasebedrijf. Hoewel het waar is dat sommige schade als normale slijtage kan worden gezien, zijn er ook wel eens situaties waarin de schade optreedt als gevolg van een ongeluk of onvoorziene gebeurtenis. Het eigen risico dient als een manier om deze kosten eerlijk te verdelen. Omdat we je graag een stukje extra service bieden, is per kalenderjaar het eerste eigen risico bij een niet-verhaalbare schade gratis.

 

That’s Lease streeft ernaar om alle klanten eerlijk en transparant te behandelen. Daarom bieden we duidelijke informatie over het eigen risico. Daarbij zorgen we voor een redelijke balans tussen het dragen van verantwoordelijkheid voor eventuele schade en het minimaliseren van onnodige financiële lasten. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom staan we altijd voor je klaar om eventuele vragen of zorgen die je hebt over het eigen risico te bespreken en aan te pakken!