Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Ik krijg zoveel pincodes, kan dat niet anders?

Misschien ken je het wel; het ontvangen van meerdere, verschillende pincodes kan een bron van frustratie zijn voor mensen die gebruikmaken van diverse leasewagens of bedrijfsvoertuigen. We begrijpen dat het beheren van verschillende pincodes voor bijvoorbeeld brandstofpassen, toegangskaarten en identificatie accounts onnodige complexiteit kan toevoegen aan je dagelijks leven. Dat kan anders.

We begrijpen deze frustratie en streven naar het grootste gemak voor onze klanten. We geloven in het minimaliseren van extra administratieve rompslomp en streven naar de hoogste efficiëntie in het beheer van je wagenpark. Dat is de reden waarom we oplossingen bieden die het aantal benodigde pincodes kunnen verminderen. Denk aan het vereenvoudigen van identificatieprocessen. Bij ons hoef je maar één, eigen gekozen, pincode te gebruiken.

Ons doel is om jouw lease ervaring zo aangenaam en vlot mogelijk te maken, zonder dat je wordt overspoeld door pincodes en wachtwoorden. We staan voor je klaar om samen met jou op maat gemaakte oplossingen te vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Bij That’s Lease willen we dat jouw focus ligt op de weg voor je en niet op het beheer van codes!

Weten hoe we je echt kunnen ontzorgen?