Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Onduidelijkheid over hoge kosten van schade bij inname auto

Een van de meest voorkomende bronnen van frustratie bij het leasen van auto’s is de onduidelijkheid over de hoge kosten die in rekening worden gebracht bij het constateren van schade bij inname van de auto. Het kan natuurlijk een hele onaangename verrassing zijn wanneer je aan het einde van de leaseperiode de auto’s moet inleveren en geconfronteerd wordt met kosten voor schade die je misschien niet eens hebt opgemerkt tijdens het gebruiken van de wagens. Deze onzekerheid kan leiden tot veel zorgen en stress, waardoor het einde van een leasecontract minder aangenaam wordt dan gehoopt.

 

Bij That’s Lease begrijpen we dit en doen we er alles aan om zoveel mogelijk duidelijkheid en transparantie te bieden. Onze klanten hebben het recht om te weten welke kosten ze kunnen verwachten bij de inname van de leaseauto’s. We stellen aan het begin van het leasecontract een innameprotocol op en we zorgen ervoor dat onze klanten precies begrijpen wat er van hen wordt verwacht. Zo is duidelijk wat een echte schade is of gebruikersschade. Ook werken we met een staffel, afhankelijk van de leeftijd van de auto; bij een vier jaar oude auto betaal je minder voor een aanwezige schade op de auto dan bij een auto die een jaar oud is.

 

Bovendien kun je bij ons terecht voor passend advies en begeleiding voor het beperken van schade om onnodige kosten te voorkomen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat het investeren van je wagenpark een naadloze en zorgeloze ervaring is. Jouw tevredenheid staat immers voorop! Je kunt op ons rekenen voor transparantie en eerlijkheid, zodat je de auto’s met vertrouwen kunt inleveren aan het einde van de leaseperiode!

Wil je niet meer voor verrassingen komen te staan? Ik vertel je graag meer over ons schadeprotocol.