Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Wat een gedoe voor één bekeuring

De kleinste ongemakken zorgen soms voor de grootste frustraties. Denk maar eens aan het gedoe dat ontstaat rondom één verkeersovertreding wanneer je een wagenpark vol met leaseauto’s hebt. Het kan aanvoelen alsof het afhandelen van deze bekeuring een ontmoedigende administratieve last is, vooral als je te maken hebt met ingewikkelde procedures en tijdrovende communicatie met verschillende instanties.

That’s Lease begrijpt dat jouw tijd kostbaar is en dat één bekeuring een hoop frustratie met zich meebrengt. Daarom streven we naar een soepele en efficiënte manier om dergelijke situaties aan te pakken. Onze ondersteuning zorgt ervoor dat je je niet bezig hoeft te houden met de tijdrovende administratie rondom verkeersovertredingen. Zo krijg je na de bekeuring van ons een betaallink waarmee je je boete kunt betalen. Dan hoef je er ook niet meer over na te denken! Een andere optie is dat wij de boete voor je voorschieten en daarna pas doorbelasten, maar net wat je fijn vindt! Wij nemen deze zorg op onze schouders en zorgen dat de afhandeling ervan zo soepel mogelijk verloopt.

We willen dat jij je kunt concentreren op je bedrijf, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over alle administratie die komt kijken als er een bekeuring gereden wordt met een van de leaseauto’s uit je wagenpark. We staan voor je klaar om je te helpen, zelfs bij de kleinere uitdagingen. Zo blijft jouw mobiliteitservaring stressvrij en plezierig!

Ook benieuwd hoe wij echt ontzorgen?