Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Lef, je moet het maar durven!

Dit voorjaar is Henk Griffioen, DGA van That’s Lease, gevraagd om coach te worden bij de Starterverkiezing LEF. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd want het helpen van startende ondernemers is één van Henk z’n favoriete bezigheden.

Tijdens de kwart finale avond koos Henk om coach te worden van 2 piepjonge ondernemers, Tim & Tom. Nee, niet die van die irritante reclamespotjes, maar van TM Promotions uit Alphen aan den Rijn. Net 18 dus inderdaad piepjong. Net geslaagd op het vwo, dus ook nog eens lekker slim. En wat hebben ze een leuk bedrijf. Want als je als ondernemer met beeld duidelijk wil maken welke toegevoegde waarde jouw product of dienst heeft dan is een animatiefilm van TM hét middel.

Maar goed, het maken van films, dat geloofde Henk wel. Het gaat er nu juist om dat de 2 filmbazen hun marketing, financiën en huisvesting op orde krijgen. En dus komen ze richting de halve finale van LEF regelmatig bij elkaar om over die zaken te sparren. Zo is er al een heuse SWOT analyse, een marketingplan en het financiële plan krijgt nu ook vorm. Kortom, er worden echte stappen gezet. Want het doel van de onderneming is duidelijk: de beste animatiefilms maken voor de leukste klanten. En voor de ondernemers is voor nu de gewenste uitkomst het winnen van de echte finale van LEF!

Weten hoe wij echt ontzorgen?