Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Maak kennis met Radbout Mutsaers

Op 1 december jl. heb ik de transfer gemaakt naar That’s Lease! Mijn naam is Radbout Mutsaers en ik woon samen met mijn vrouw Marjan en onze twee kinderen Jasper en Maaike in Voorschoten. Hoe ben ik hier zo terecht gekomen?

Met al ruime ervaring in het vak autoleasing valt er nog altijd iets te leren en vooral, te verbeteren. De wereld staat nooit stil. Op Contractbeheer is het juist van belang alle processen goed onder controle te hebben. Wanneer komt die nieuwe auto voor de klant binnen en hoe zorgen we ervoor dat de aflevering zo gemakkelijk mogelijk verloopt?

Toen er bij That’s Lease een positie vrij kwam op Contractbeheer heb ik dit met beide handen aangegrepen. In de gesprekken met Paul en Henk bleek namelijk al gauw dat ik mij hier snel thuis zou voelen. Inmiddels heb ik hier al 2,5 maand van mogen proeven en de voorspelling klopt.

Mijn voldoening haal ik uit het zo efficiënt mogelijk werken en er voor zorgen dat processen vloeiend en met zo min mogelijk inspanning verlopen. Op die manier is er tijd om voor de klant klaar te staan met hulp bij allerlei vragen.

Dus heb je een vraag met betrekking tot contractbeheer? Ik sta je graag te woord!

Weten hoe wij echt ontzorgen?