Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Maak kennis met Robin Bloemendaal

Sinds 1 februari versterk ik met veel plezier That’s Lease. Samen met mijn bevlogen collega’s zal ik de komende jaren koers zetten naar verdere groei en optimalisatie van onze diensten. Tot voor kort kende ik That’s Lease nauwelijks. Hooguit van het voorbij rijden en de slogan onder kentekenplaten, die je overigens overal steeds vaker ziet.

Ik ben 33, getrouwd met Renée en heb een dochter, Igoné van 2. In mei is het feest compleet, als ook onze tweede dochter geboren wordt. Bijna ieder gesprek begint met de vraag of ik “een Bollenstreker” ben. Mijn antwoord is dan steevast “Ja, maar net een beetje anders…”.

Geboren in Den Helder, opgegroeid in Breezand, de bollenstreek van de Kop van Noord Holland. Voor mijn stage ter afronding van de Hogere Hotelschool belandde ik in Noordwijkerhout. Na amper 10 maanden was ik verkocht aan de regio. Mijn terugkeer naar Noordwijk -twee jaar later- was dan ook geen verrassing. Vervolgens vonden wij onze plek in Lisse.

De hotellerie heeft mij maar kort echt kunnen boeien waardoor mijn loopbaan verder ging in een salesfunctie bij een telecombedrijf. Daar heb ik het MKB-gen opgepikt. Klanten helpen, hun klanten te bedienen. Ontzorgen, meerwaarde bieden en steeds de behoefte van de klant centraal stellen. Daar krijg ik energie van.

Na de telecom ben ik gestart in de mobiliteitsmarkt, waar ik uiteindelijk bij een internationaal autoverhuurbedrijf verantwoordelijk werd voor relatiebeheer, implementatie en realisatie. Dat deed ik met 13 teams in 11 landen. Het was geweldig om samen de lokale uitdagingen om te zetten in oplossingen. Het vele reizen, het wekelijks enkele dagen van huis en het leven vanuit een koffer deden mij besluiten om verder te kijken.

Waar word ik gelukkig van en waar liggen mijn eigen uitdagingen? Het was geen moeilijke keuze om naar That’s Lease te komen. Bovendien is iedere vorm van twijfel die je zou kunnen hebben meteen weg als je met Henk en Astrid spreekt. De passie voor het bedrijf, de klanten en het team straalde er van af. Na de kennismaking met Herman en Paul (de financieel- en commercieel directeuren van That’s Lease) was de boot echt aan: dit wil ik!

In mijn vrije tijd vind je mij in mijn tuin of in de keuken. Samen er op uit, genieten van vakanties in meestal Spanje of Frankrijk en lekker uit eten met vrienden zijn favoriete tijdsbestedingen. Ik heb ook een ex-militaire Land Rover 88″ uit 1981. Hopelijk resulteert het minder reizen voor werk, in wat meer tijd voor deze hobby. Als ik daar aan lig te sleutelen of aan het toeren ben, kan ik heerlijk mijn hoofd leeg maken.

Inmiddels zit mijn eerste maand er op, heb ik lichtblauw bloed en voel ik mij helemaal deel van That’s Lease. Mijn collega’s hebben mij een fantastisch welkom gegeven en we timmeren keihard aan de weg. Ik kan het iedereen aanraden en zoals het er nu naar uitziet zullen zich de komende tijd voldoende kansen aanbieden. We staan aan de vooravond van flinke groei. We hebben grote ambities, waar ik je graag meer over vertel. Je kunt mij bereiken via [email protected].

Met hartelijke groet en graag tot snel,

Robin Bloemendaal

Algemeen directeur That’s Lease

Weten hoe wij echt ontzorgen?