Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Niels Langeveld en That’s Lease in 2017 verder

De afgelopen seizoenen trad That’s Lease op als een van de sponsors van autocoureur Niels Langeveld. Daar won hij het eerste seizoen de Clio Cup Benelux en afgelopen seizoen de Seat Leon Eurocup.
Tijd voor een nieuwe uitdaging na deze prachtige overwinningen! Hij debuteert dit jaar bij Team Racing One in de Duitse racecompetitie ADAC TCR Germany met een Audi RS3 LMS. In deze racecompetitie doen 44 auto’s mee. De concurrentie is groot en ervaring speelt, naast een beetje geluk een grote rol. Het wordt geen makkelijke opgave, maar dat hebben we eerder gehoord!

Sponsoring

Een nieuwe raceteam betekent niet automatisch nieuwe sponsors. Leasemaatschappij That’s Lease is sponsor van het eerste uur en gaat ook dit seizoen de uitdaging aan!
Daarbij gaf Niels onderstaande reactie:
” ”Ik ben ontzettend blij en trots met That’s Lease als partner. We zijn beiden ambitieus en gepassioneerd in wat we doen. Dat maakt onze samenwerking dan ook een goede match. Hierbij kijken we samen naar hoe we ons partnership zo goed mogelijk kunnen activeren om het maximale eruit te halen.”

Shake Down

Afgelopen week gaf Niels Langeveld supertrots een klein voorproefje op het Circuit van Zandvoort met een officiële Shake Down, waarvan hier het filmpje
Van 28-30 april start zijn eerste raceweekend in Oschersleben, Germany en later dit jaar is hij ook op Zandvoort te zien.

Niels, wij houden je als fan en trotse sponsor in de gaten!

Weten hoe wij echt ontzorgen?