Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Nieuwe modellen personenauto’s 2021

Het begin van een nieuw jaar is altijd een mooi moment om eens vooruit te blikken wat er zoal aan nieuwe auto’s uit gaan komen. Een aantal autofabrikanten laten ons vast kennis maken met de aankomende auto’s waar ze aan werken. Wij hebben een aantal van deze verwachte auto’s op een rij gezet.

Verwachte brandstofauto’s 2021

PEUGEOT 308

Met zijn nieuwe kleur Bleu Vertigo valt de Peugeot 308 direct op door zijn gedurfde design met pure en vloeiende lijnen. De expressieve voorzijde is direct herkenbaar aan de krachtige motorkap, de verticaal geplaatste grille met dambordpatroon waarin in het midden de Peugeot-leeuw prijkt. In het interieur is alles erop gericht u unieke rijsensaties te bieden. De digitale PEUGEOT i-Cockpit® maakt het autorijden nog dynamischer en instinctiever.

Peugeot 308 2021 (2)

Acceleratie

0-100 km/u in 10,1 seconden

Geschatte waarde vanaf

€ 29.930

OPEL ASTRA

Eén van de belangrijkste kenmerken van de hogere versies van de bijgewerkte nieuwe Opel Astra 2021 zal het gebruik van LED-koplampen zijn. Dit unieke aanbod, dat geen analogen in het segment heeft, maakt gebruik van 8 LED’s in elk van de twee LED-array-projectoren. Uw werk wordt elektronisch geregeld en de omgeving wordt geanalyseerd met behulp van de gegevens die worden ontvangen van de camera aan de voorkant van de nieuwe Opel Eye.

Opel Astra - 2021

Acceleratie

N.N.B.

Geschatte waarde vanaf

€22.597

NISSAN QASHQAI

De nieuwe Qashqai motoren zijn ontworpen om uw rijplezier te verhogen en ontwikkeld voor een verhoogde energiebesparing om te voldoen aan de strenge nieuwe Europese normen. De nieuwe motor heeft niet alleen een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot, maar reageert ook soepeler bij een laag toerental en kan sneller accelereren, waardoor u makkelijker en veiliger kunt inhalen en volop kunt genieten van al uw ritten.

Nissan Qashqai 2021 (2)

Acceleratie

0-100 km/u in 13,0 seconden

Geschatte waarde vanaf

€33.090

TOYOTA YARIS CROSS

Toyota presenteert de geheel nieuwe Yaris Cross. Deze stijlvolle variant geeft de nieuwe Yaris een extra dimensie en brengt alle kwaliteiten van onze nieuwste compacte auto naar het hoge niveau van een SUV. Met de nieuwste zelfopladende hybridetechniek voor toonaangevend lage verbruiks- en emissiecijfers en zijn gebruiksvriendelijke karakter maakt hij vanaf zomer 2021 veel indruk.

Toyota Yaris Cross 2021.jpg optie 2

Acceleratie

N.N.B.

Geschatte waarde vanaf

N.N.B.

VOLKSWAGEN NIVUS

De aankomende Volkswagen Nivus 2021 is er bijna. Deze coupé-achtige cross-over wordt officieel gepresenteerd zonder camouflage. Het is een andere Duitse cross-over in Zuid-Amerika na T-Cross. In tegenstelling tot T-Cross zal Nivus op alle mogelijke manieren vertrekken. Bovendien zal Nivus een 1,0-liter motor bieden en zullen er tal van interessante innovaties worden aangeboden. Verder is de Nivus 4,27m lang en past er 415 liter aan koffers in het bagagecompartiment. Dat maakt deze auto 16 centimeter langer dan de Volkswagen T-Cross.

Volkswagen Nivus 2021

Acceleratie

N.N.B

Geschatte waarde vanaf

€22.000

MERCEDES BENZ C-KLASSE

De Mercedes Benz C lijkt op het eerste gezicht niet veranderd. Toch zijn er een hoop onderdelen vernieuwd. Zo heeft het model een nieuw digitaal instrumentarium met een 12,3 inch groot scherm en een nieuw stuurwiel met touch knoppen. Ook het infotainmentsysteem kan nu optioneel gekoppeld worden met een 10,25-inch scherm en er zijn nieuwe kleurencombinaties beschikbaar. Ook Mercedes-Benz Intelligent Drive is nu nog beter. Zo biedt de C-Klasse ondersteuning bij het optrekken in een file en zorgt het systeem ervoor dat er voldoende remkracht is bij botsingsgevaar.

 

Mercedes Benz C- Klasse 2021

Acceleratie

0-100 km/u in 6 seconden

Geschatte waarde vanaf

€44.650

ŠKODA FABIA

Škoda brengt dit jaar een compleet nieuwe generatie van de Fabia op de markt. De frisse designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de ŠKODA FABIA. Met zijn compacte formaat en wendbare eigenschappen is dit model de ideale auto voor in de stad. Een front met LED-dagrijverlichting geeft de FABIA een krachtige uitstraling. Daarnaast beschikt de FABIA standaard over talloze handige ‘Simply Clever’ functies en features.

Skoda Fabia 2021 (3)

Acceleratie

0-100 km/u in 15 seconden

Geschatte waarde vanaf

€17.890

RENAULT ARKANA

De nieuwe Renault ARKANA heeft vloeiende lijnen en een robuuste stijl. De auto heeft veel bodemspeling en skid plates voor- en achteraan. Daarbij zijn de wielbogen vergelijkbaar met die van een klassieke SUV.  De nieuwe Renault ARKANA heeft een mooi en opvallend gestroomlijnd silhouet. In de slimme cockpit van de nieuwe Renault ARKANA geniet je van de gebruiksvriendelijke en verbonden ervaring. Je ervaart hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten, dankzij Renault EASY DRIVE.

Renault Arkana 2021 (2)

Acceleratie

0-100 km/u in 15 seconden

Geschatte waarde vanaf

€20.000

KIA SPORTAGE

Met deze sportieve en compacte SUV van Kia blijf je ontdekken. Waar je ook bent, de nieuwe Sportage is overal een opvallende verschijning. Of het nu in de stad is of juist offroad, met zijn verfijnde design springt deze Kia crossover altijd in het oog. De nieuwe Kia Sportage is de ideale combinatie tussen stijl en sportiviteit. Met zijn spraakmakende exterieur, stijlvol interieur en perfecte wegligging is de nieuwe Sportage een SUV vol karakter.

Kia Sportage 2021

Acceleratie

0-100 km/u in 12 seconden

Geschatte waarde vanaf

€23.990

Weten hoe wij echt ontzorgen?