Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Penning Maatschappelijk Betrokken ondernemer 2017 uit

Op 10 maart vond in het Grand Huis ter Duin de finale plaats van bekendmaking van de Sterkste Schakel in de regio Rijnland. Naast de reguliere prijs reikte Henk Griffioen dit jaar voor het eerst de penning uit voor de meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer in de regio Rijnland. De prijs werd uitgereikt aan Michelle Aarts van NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Wat doet NH Leeuwenhorst als betrokken ondernemer?

NH Hotels faciliteren jaarlijks voor het Ronald Mc. Donald huis. Daarbij moet gedacht worden aan het bieden van overnachtingen (tussen de 5 en 20 per jaar in de Leeuwenhorst) aan gezinnen die een moeilijke tijd (hebben) ondergaan. Het hotel biedt dan kosteloos een compleet arrangement aan. Medewerkers van NH Hotel Leeuwenhorst gaan daarnaast een paar keer per jaar op vrijwillige basis wandelen met een aantal bewoners van Woonzorgcentrum Munnekeweij. Dit gaat om ouderen die slecht ter been zijn en wel een beetje gezelschap kunnen gebruiken. De wandeling voert altijd naar de Leeuwenhorst waar een kosteloze lunch wordt aangeboden. Tot slot heeft NH Hotel Leeuwenhorst het afgelopen jaar een medewerker aangenomen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze dame met PDD NOS Autisme heeft het team na intensieve begeleiding en coaching een arbeidscontract kunnen aanbieden. Al met al prachtige initiatieven die door de uitreiking van deze penning worden onderstreept.

Wat is de prijs?

De prijs betreft een cheque van 1000 euro, die bestemd is voor een (lokaal) project. Binnen NH Hotel Leeuwenhorst is een groep van vrijwilligers actief die zich maandelijks buigen over maatschappelijk betrokken ondernemen. De directie gaat het met hen bespreken. Wordt vervolgd.

Weten hoe wij echt ontzorgen?