Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Persoonlijk zaken doen

De huidige tijd schreeuwt om digitalisering van onder meer aankoopprocessen. Best mooi, achter je laptop bestel je natuurlijk je spullen over de hele wereld en bezorging aan huis.

Mijn kinderen kijken me soms raar aan als ik een boek in het
dorp ga kopen. “Hallo pap, dat bestel je toch via internet? Het regent!” Nee, is bijna altijd mijn antwoord. Ik wil namelijk graag
dat persoonlijk contact, dat advies erbij, die tip om vooral ook naar dat
andere boek te kijken etc. Bovendien, je moet er toch niet aan denken dat er straks geen winkels meer zijn in de winkelstraat? Nu gaat dit nog om een boek, een ding, iets tastbaars. Moet
je nagaan als het om een dienst gaat. En dan vooral één met een langlopende verplichting. Een verzekering, een bankkrediet of een leasecontract voor je wagenpark. Want wie laat zich nu niet verleiden door die hele lage rente of leaseprijs? Iedereen toch? Voorwaarden lezen? Die zijn allemaal hetzelfde!
Kennismaken met de relatiemanager? Zonde van de tijd! Toch wil ik graag even stilstaan bij het volgende: de arbeidsmarkt
is volop in beweging. De economie draait op volle toeren. Medewerkers van bedrijven durven weer te solliciteren en kiezen voor een andere werkgever. En de (lease)auto van de zaak? Die is in vele gevallen achtergelaten bij de oude werkgever. Die auto met een lopend leasecontract krijgt de werkgever er als bonus bij.

Een opvolger vinden is al lastig, laat staan dat die opvolger de auto van zijn voorganger accepteert. De oplossing voor dergelijke kwesties ligt vaak bij goede afspraken vooraf én met de relatie met de leasemaatschappij.

Persoonlijk zaken doen met je leasemaatschappij heeft echt
veel voordelen. Vooral als de relatiemanager van die maatschappij ook nog eens goed luistert en de wensen omzet naar specifieke oplossingen.

Zo heeft That’s Lease een scala aan mogelijkheden om wagenparken flexibeler, transparanter en daardoor tegen lagere kosten in te richten. Een kopje koffie met Paul of Henk vergt de enige investering om erachter te komen wat Persoonlijk Zaken Doen met That’s Lease inhoud.

Koekje erbij?

Weten hoe wij echt ontzorgen?