Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Robin Bloemendaal algemeen directeur That’s Lease

Robin Bloemendaal algemeen directeur That’s Lease
Sassenheim, 9 februari 2023

Robin Bloemendaal is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van That’s Lease uit Sassenheim. Oprichter en grootaandeelhouder Henk Griffioen blijft betrokken echter in een andere rol.

Hij zegt hierover: “Ons bedrijf is hard gegroeid naar inmiddels 2.200 contracten. Daarnaast hebben we een flinke groeidoelstelling geformuleerd. Daarmee heeft That’s Lease mij als ondernemer minder hard nodig en is Robin de man die de volgende fase kan invullen. Ik ga hem daarbij ondersteunen in de rol van ambassadeur en klankbord.”

Robin komt van SIXT alwaar hij de afgelopen 8 jaar diverse rollen vervuld heeft, waarvan de laatste als Senior Director Accountmanagement. In die hoedanigheid heeft hij op internationaal vlak met zijn teams het relatiebeheer van de organisatie naar het volgende plan getild. Zelf zegt hij daarover: “Om in elf landen eenheid te realiseren en professionalisering door te voeren moet je veelzijdig zijn en praktisch kijken naar hoe processen meerwaarde hebben voor klanten.” De charme van lokaal ondernemen spreekt hem erg aan. “Iedereen binnen That’s Lease heeft het beste met de klant voor en dat is een prachtige basis om op voort te bouwen.” Hij ziet de toekomst van That’s Lease vol vertrouwen tegemoet: “Wij hebben net zo zeer met de uitdagingen in de automotive-branche te maken als anderen, maar kunnen snel schakelen en hebben een loyaal klantenbestand. Daarnaast creëren wij echt meerwaarde door onze manier van werken en ontzorgen. Zó is leasen bedoeld!”

Weten hoe wij echt ontzorgen?