Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Schademelding via That’s Lease berijders app

Het kan iedereen overkomen: je rijdt schade met je leaseauto. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je het schadeformulier invullen via onze That’s Lease berijders app. Wij leggen je graag het invullen van het mobiel schade formulier uit. Het invullen van het digitale formulier duurt slechts 3 minuten en je hoeft niet meer naar de brievenbus!

Instructies invullen digitaal schadeformulier

  1. Maak altijd foto’s van de schade. Zorg dat je dit wel op een veilige plek doet.
  2. Kies vervolgens de manier van schademelden. Je hebt hierbij drie mogelijkheden: eenzijdig ongeval, tweezijdig ongeval melden via één smartphone of een tweezijdig ongeval melden via twee smartphones invullen. In het laatste geval is de melding aan elkaar gekoppeld door een sms code die je ontvangt tijdens het invullen van de schade.
  3. Voeg foto’s toe, kies het soort voertuig en het soort ongeval.
  4. Hierna vul je jouw gegevens in. Je kan dit ook alvast vooraf doen. Wanneer je dan in een betreffende situatie bevindt, hoef je deze gegevens niet meer in te vullen.
  5. Geef de schade van jouw voertuig en eigen letsel aan, aan de hand van de vragen die aan je worden gesteld.
  6. Controleer je gegevens van de melding en bevestig de melding.
  7. De melding is correct verstuurd wanneer je een sms en e-mail ontvangt met de schademelding. Je kan achteraf de melding altijd nog aanvullen.

Heb je vragen over het melden van de schade via het digitale schadeformulier? Neem contact met ons op. Daarnaast heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om de schade via het gebruikelijke Schade Aangifte Formulier in te vullen. Deze kan je inscannen en vervolgens inclusief foto’s van het ongeval mailen naar [email protected].

Benieuwd naar de mogelijkheden van de That’s Lease berijdersapp? Bekijk de video met onze collega Herman. Hij legt je graag uit hoe de app werkt.

https://www.youtube.com/watch?v=4ewTWm8I48Y&t=

Weten hoe wij echt ontzorgen?