Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

That’s4Kids is van start!

Dit jaar pakt That’s Lease het geheel anders aan met kerst. Geen geschenken of kaarten, maar wij komen halen! Met onze actie That’s4Kids geef je aan de Stichting Het Vergeten Kind.

Vanaf 7 november is That’s Lease begonnen met het ophalen van oude hardware. De oude hardware wordt opgeknapt en gereed gemaakt voor een nieuw leven. De opbrengst hiervan doneert That’s4Kids aan Stichting Het Vergeten Kind. De stichting zet zich in voor duizenden baby’s, peuters, kleuters en tieners die niet in een stabiele en veilige thuisomgeving kunnen opgroeien.

Mocht je oude hardware hebben liggen, dan kan je tot en met 18 november een afspraak maken door te bellen naar +3171-7107410 of een mail sturen naar [email protected]. Dan komen wij je hardware met onze speciale That’s4Kids VAN ophalen. Je kan natuurlijk ook je hardware komen brengen naar het volgende adres: Rijksstraatweg 20F, Sassenheim.

Staat er nog software op uw PC’s? Deze wordt vakkundig en onder ISO norm gewist.

Deze actie is in samenwerking met IT4Kids en Infotheek en mede mogelijk gemaakt door Company2wear, Kortveen Reclame, Duineveld drukwerk & reclame en Niels RTC.

Artikel Zakenvoorzaken.nl

Weten hoe wij echt ontzorgen?