Blok Lease

Vast contract? Ben je gek?

Met Blok Lease lease je een leaseauto in blokken van 6 maanden. En ook de kilometers zijn in blokken van 5.000 kilometer verdeeld, met als basis 20.000 kilometer per jaar. Aan het einde van ieder blok zijn er drie opties:

  • Je verlengt met een volgend blok van 6 maanden.
  • Je besluit het blokleasecontract om te zetten naar een standaard Operational leasecontract tegen nóg gunstigere tarieven.
  • Je levert de auto in bij het einde van het blokleasecontract.

Nieuwe of tijdelijke medewerker?

Projectmatig werk, een nieuwe of tijdelijke medewerker? Bloklease geeft zowel werkgever als werknemer de gewenste flexibiliteit. En een onvoorzien vertrek van een medewerker levert met Blok Lease geen ongewenste lange financiële verplichtingen op. Dat werkt prettig voor beide partijen.

 

Ingewikkelde facturen? Welnee, heel transparant.

Omdat Blok Lease is opgebouwd uit blokken weet je vooraf wat de kosten zijn bij elk kilometrage. Meer of minder kilometers rijden? Geen probleem, de kosten liggen per blok vast. Duidelijke facturen en maximale transparantie gegarandeerd. Dat wil toch iedereen?

Business Proof. Auto’s met alles erop en eraan!

Blok Lease auto’s zijn er in meerdere klassen, van klein tot groot. Uiteraard van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust voor werk- en privégebruik. Bluetooth, navigatie, airconditioning, 5 deuren en winterbanden zijn namelijk standaard. Uiteraard behoort elektrisch rijden eveneens tot de mogelijkheden.

PLG_7530

Voor iedereen voordeel!

Net zoals bij That’s Lease Operational Lease betaal je bij de eerste schade per kalenderjaar geen eigen risico, krijg je een tankpas waarmee je overal in Nederland kunt tanken of laden en mag de auto lekker bij de dealer in onderhoud. Bloklease is dus de ideale combinatie van overzichtelijke kosten, flexibiliteit , gemak en rijplezier!

Vraag naar de voorwaarden, het actuele auto aanbod en de uiterst aantrekkelijke tarieven via sales@thatslease.nl of bel +3171-7107411.

Toe aan een persoonlijk gesprek?

Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie.