Elektisch leasen

Elektrisch leasen wordt steeds populairder. Meer mensen maken de overstap naar een elektrische auto. Aan het leasen van een elektrische auto zitten veel voordelen verbonden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de 8% bijtelling bij auto’s tot €45.000, de hoge actieradius en het servicepakket van That’s Lease? Wilt u een elektrische auto leasen? Laten we samen naar de perfecte leasevorm kijken.

8% bijtelling bij elektrische auto’s

Een auto rijden met 8% bijtelling, zonder wegenbelasting? Een elektrische auto is een van de weinige auto’s waarbij dit nog mogelijk is. Voor elektrische auto’s tot €45.000 betaalt u slechts 8% bijtelling. Ligt de aankoopprijs van de elektrische auto boven de €45.000? Dan betaalt u 22% bijtelling over het bedrag boven de €45.000.

 

Grote actieradius

De actieradius van elektrische auto’s wordt steeds groter, maar is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Met een elektrische auto is het belangrijk dat u zo soepel mogelijk rijdt. Probeer de auto bijvoorbeeld uit te laten rollen, in plaats van te remmen wanneer u op een stoplicht afrijdt. Hierdoor wordt de accu weer bijgeladen. Het optrekken speelt ook een rol bij de actieradius. Het is in een elektrische auto een kick om hard op te trekken, dit is alleen funest voor de actieradius. Trek daarom rustig en soepel op en voorkom een hoge piek in het energieverbruik. Actieradius besparen? Let op uw snelheid. Bij een hogere snelheid moet de accu meer energie leveren en zal hij dus ook sneller leeg zijn. Benieuwd naar meer feiten over elektrisch auto leasen? Lees onze blog over de feiten over elektrisch rijden.

IMG_4284

Binnenkort kennismaken?

Interesse in elektrisch leasen? Laten we in gesprek gaan. Door de korte lijnen binnen That’s Lease kunnen wij echt met de klant meedenken en zijn we enorm flexibel. Daarbij zit service en klantbeleving in onze genen! We zoeken altijd naar de beste oplossing. Binnen het budget, de klantafspraken, de autoregeling en het gestelde termijn. Duidelijk, helder en transparant. Daar houden wij van! Toe aan een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak door ons te bellen of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Toe aan een persoonlijk gesprek?

Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie.