Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Valet Parking Service voor uw leaseauto

Ga je binnenkort met het vliegtuig op vakantie of business trip en heb je jouw leaseauto onderhoud nodig, moet er een schade hersteld worden of wil je gewoon geen gedoe met taxi’s of lang parkeren? Bij That’s Lease kan je gebruik maken van de Valet Parking Service. Je parkeert jouw leaseauto voor de deur van het vliegveld en gaat lekker onbezorgd met vakantie of business trip! Zó is leasen bedoeld!

Nadat je jouw auto op de Valet Parking, tussen terminal 2 en 3, op Schiphol heeft geparkeerd haalt That’s Lease de auto voor je op. Tijdens jouw vakantieperiode zorgt That’s Lease dat het benodigde onderhoud of schadeherstel aan jouw auto wordt uitgevoerd. Vervolgens wordt de auto op de afgesproken dag en tijd weer op de Valet Parking voor jou klaargezet en kan je het laatste stukje van jouw reis vervolgen.

Geen onderhoud of schadeherstel nodig?

Heb je geen onderhoud of schadeherstel nodig dan kan je natuurlijk ook gebruik maken van deze service. Ook nu parkeer je de auto op de Valet Parking, tussen terminal 2 en 3, op Schiphol. That’s Lease haalt de auto kort daarna op en stalt de auto op een veilige plek. Wanneer je terugkomt in Nederland zetten wij de auto op de afgesproken dag en tijd weer voor jou gereed.

Valet Parking, dat wil ik!

Wil je gebruik maken van deze service? Mail jouw vluchtgegevens en kenteken van jouw auto minimaal 2 weken voor je vakantie naar [email protected]. Wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen en zorgen dat het benodigde onderhoud of schadeherstel wordt ingepland in jouw vakantieperiode. Kosten voor deze Valet Parking Service bij onderhoud of schade aan de auto zijn vanaf €79,50 excl. BTW* ongeacht de lengte van jouw vakantie of business trip. Voor de Valet Parking Service zonder onder onderhoud of schadeherstel kan je vrijblijvend een offerte aanvragen bij onze service afdeling.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

*Prijswijzigingen voorbehouden

Weten hoe wij echt ontzorgen?