Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Week van de Bevlogenheid

Van 4 t/m 8 juni 2018 wordt de 2e Week van de Bevlogenheid georganiseerd. De Week van de Bevlogenheid is een jaarlijks terugkerende week waarin leidinggevenden en werkgevers worden geïnspireerd om te werken aan meer bevlogenheid in de organisatie. Met als uiteindelijk doel 80% van werkend Nederland bevlogen en trots is in 2025.

Wij als That’s Lease zijn ook dit jaar weer trotse ambassadeur van deze week. Henk Griffioen verteld wat dat voor ons als bedrijf betekend.

Wat betekent het hogere doel van de Week van de Bevlogenheid voor That’s Lease en de rest van werkend Nederland?

“Het hogere doel van de Week van de Bevlogenheid is “in 2025 80% van werkend Nederland bevlogen en trots laten zijn”. Mijn credo is “happy people make more money”. En “Money” zit hem wat mij betreft niet primair in geld maar meer in geluk. Dus als we zorgen dat werkend Nederland bevlogen en trots is dan worden we vanzelf gelukkiger. Dat geldt voor alle bedrijven, inclusief overheden, ziekenhuizen, scholen, etc.”

Wat levert bevlogenheid en trots op?

“Dat is een bijna onbeschrijfelijk en magisch gevoel. Als je trots bent op wat je doet met je team, tsja, dan ga je bijna vliegen. Bevlogenheid ten top!”

Heb jij nog tips voor andere ondernemers of leidinggevende?

“Deel je successen met je mensen, geef je mensen vrijheid én verantwoordelijkheid en laat los. Als je los laat heb je je handen vrij voor andere zaken. Ik ben er van overtuigd dat juist die “andere zaken” de echte inspiratiebron voor bevlogenheid zijn. Bouwen aan je bedrijf en meer tijd voor het echte leven”

Donderdagmiddag 7 juni (AFAS Theater, Leusden) is het inspirerende event. Thema van het event is ‘Van Purpose naar Presteren’. Het onderwerp is op dit moment één van de belangrijkste ‘trending topics’ voor werkend Nederland. Wil je daar ook bij zijn? Kijk voor meer informatie op de website van de Week van de Bevlogenheid. Wil je een van onze gasten zijn op deze dag? Aanmelden kan hier!

Weten hoe wij echt ontzorgen?