Jouw wagenpark        Jouw leaseauto

Wisselgeld

Ondernemers hebben nogal eens de neiging om een leverancier alleen te beoordelen op prijs. Logisch zou je denken. Maar door uitsluitend “de prijs” te laten wegen bij je besluit om wel of geen zaken te doen, wordt één heel belangrijk element vergeten: wisselgeld!
Nu denk je, wisselgeld? Wat moet ik daarmee? Het antwoord op die vraag is heel erg simpel: los van het feit dat je elkaar moet vertrouwen (want daar begint alles mee), dat je elkaar door en door kent (want anders is zakendoen zinloos), is wisselgeld zo’n beetje het allerbelangrijkste element.

Geen haar beter!

Als je je leverancier namelijk een keertje nodig hebt, dan is het verdraaid handig als je hem of haar iets te bieden hebt. Probeer maar eens een verzekering op te zeggen, je financiering eerder af te lossen, het huurcontract van je pand aan te passen, bedenk het maar. Het eerste wat op tafel komt, zijn de algemene bepalingen en de onderhavige contracten.
En je autoleasemaatschappij? Die is geen haar beter, hoor ik je denken! En in veel gevallen is dat ook zo. Je weet wel, één van je medewerkers besluit om jouw onderneming te verlaten en jij blijft met een leasecontract zitten tenzij je een torenhoge boete betaalt.
Maar als je elkaar iets te bieden hebt en je elkaar door en door vertrouwt, dan is een voortijdige ontbinding van een lopend contract veelal makkelijk en zonder hoge kosten geregeld.

Inleverregeling én meer

Maar het kan nog beter: That’s Lease biedt namelijk een uniek concept waarbij ondernemers volledig ontzorgd worden omtrent het (zakelijke) wagenpark. Dus ook als het gaat om een inleverregeling waarbij enorme kostenbesparingen gerealiseerd worden.
Of wat dacht je van onze kosteloze haal & brengservice bij schade, onderhoud en zelfs (winter) banden? Die tijdbesparing omzetten in klinkklare euro’s zal menig ondernemer versteld doen staan. Bij That’s Lease weten ze één ding zeker: klanten die hier gebruik van maken, zijn lyrisch over deze unieke dienstverlening.

Benchmark

En is dat nou duur, dat wisselgeld van That’s Lease? Nee hoor, want met een online benchmark model weet je als ondernemer exact wat de markt doet en betaal je dus nooit teveel voor jouw wagenpark. Sterker nog, de werkelijke kosten zullen sterker dalen dan de prijs op de offerte doet geloven.
Wisselgeld: makkelijk verdiend!

Meer weten?

Neem contact op That’s Lease op +3171-7107410 of via [email protected].

Artikel Intobusiness Lente 2017, Fotografie John Brussel

Weten hoe wij echt ontzorgen?